(+45) 93 93 62 95

Om UpFrontNet.dk

UpFrontNet.dk har i adskillige år forsynet kommuner, organisationer, uddannelses-institutioner, konsulenter og virksomheder med aktuel information om puljer og tilskud.

UpFrontNet.dk er projektmagerens og fundraiserens vigtigste arbejdsredskab. Vi forsyner dig løbende med ajourført information om fundraising og projektudvikling. 


 

Nyhedsbrev

UpFrontNews udsendes på email én gang ugentligt. Nyhedsbrevet holder udviklingsmedarbejdere, konsulenter, fundraisere og alle andre der arbejder professionelt med fundraising løbende orienteret om hvad der rører sig på tilskudsfronten: Aktuelle ansøgningsfrister, nye bevillinger, nye tilskudsordninger, kurser og arrangementer, partnersøgninger og meget andet. Nyhederne kan desuden læses på hjemmesiden sammen med oversigten over aktuelle ansøgningsfrister. 


 

Tilskudsdatabase

UpFrontNet.dks tilskudsdatabase indeholder mellem 450 og 500 tilskudsordninger fordelt på EU-programmer, danske offentlige ordninger, nordiske ordninger og de største private fonde. Tilskudsdatabasen opdateres løbende og er søgbar ved hjælp af søgeord eller fritekstsøgning. 


 

Spørg netværket

Arbejder du med et projekt - eller har du planer om det - og har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om fundraising og projektudvikling, så spørg dine kolleger i UpFrontNet.dk.

Send spørgsmålet til redaktionen og vi sender det videre til alle UpFrontNet.dks medlemmer. Svarene returnerer vi til dig og publicerer dem samtidig på her på siden. Svartiden er ofte kun få minutter.


 

Viden om fundraising

Her kan du finde håndbøger, vejledninger, checklister, skabeloner m.m. som dækker alle faser i projektarbejdet: Udvikling og planlægning - fundraising og ansøgning – gennemførelse af projektet – udbredelse og evaluering.


 

Partnersøgning

Alle kan gratis indrykke en partnersøgningsannonce. Annoncen vises i nyhedsbrevet som udsendes til samtlige medlemmer. Desuden vises annoncen her på hjemmesiden.

En anden mulighed er at benytte sig af de mange partnersøgningsdatabaser, som drives af de forskellige tilskudsprogrammer.

 

Prøv gratis i 14 dage

Få fuld adgang til UpFrontNet.dk i 14 dage. Gratis og uforpligtende. Udfyld tilmeldingsformularen her.

Læs mere

Hent folder om UpFrontNet.dk

Hent folder om UpFrontNet.dk her (pdf).

Læs mere

Folder om ForeningsTilskud.dk

Hent folder om ForeningsTilskud.dk her (pdf).

Læs mere

Få ubegrænset antal brugere!!

UpFrontNet.dk tilbyder nu et ubegrænset antal brugere til kommuner, organisationer, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og alle andre, der har behov for at mange medarbejdere har adgang til aktuel information om fundraising.

Læs mere

Sidste nyt på UpFrontNet