(+45) 93 93 62 95

Abonnementstyper

Ønsker du at blive medlem, kan du udfylde formularen nederst på siden, og du vil få tilsendt dit password med det samme.

Du kan også oprette et gratis prøvemedlemsskab i 14 dage ved at udfylde formularen nederst på siden.

Allerede bruger? Er du allerede oprettet som bruger af UpFrontNet, kan du logge dig ind i toppen af siden under menupunktet ′Log ind′.


 

Abonnementstyper

Vi tilbyder tre forskellige abonnementstyper, som alle giver adgang til indhold, ydelser og tjenester på UpFrontNet.dk:

 1. Enkeltbruger-abonnement
 2. Flerbruger-abonnement (op til 5 personer)
 3. Kommune-abonnement (et ubegrænset antal brugere)

 


Enkeltbruger-abonnementet
gælder én bruger, og dermed fremsendes det ugentlige nyhedsbrev kun til èn emailadresse.
Pris:
 2.800 kr. pr. år og 2.000 kr. pr. halvår. Priserne er eksklusiv moms.

Flerbruger-abonnementet giver adgang for op til fem personer, og det ugentlige nyhedsbrev fremsendes dermed til maks fem forskellige emailadresser.
Pris: 9.000 kr. pr. år eksklusiv moms.

Kommune-abonnementet er for kommuner, foreninger og organisationer, institutioner, virksomheder samt alle andre, der ønsker adgang for et ubegrænset antal brugere inden for den pågældende organisation. Det ugentlige nyhedsbrev fremsendes dermed til alle oprettede emailadresser.
Pris: 30.000 kr. pr. år eksklusiv moms.

Ønsker du at oprette enten et flerbruger- eller kommune-abonnement, kan du kontakte os på tlf.: 93 93 62 95 eller sende en mail til Torben Märcher på tm@upfrontnet.dk

Er du en forening, kan du også købe et abonnement til vores hjemmeside Foreningstilskud.dksom er rettet specielt mod foreningslivet.


 

Tilmeld dig her:

 
 
 
 
 
Felter markeret med * skal udfyldes.
 
 

Sidste nyt på UpFrontNet

 • BÆREDYGTIGE FORRETNINGSMODELLER SKAL SKABE VÆKST I GRØNLAND

  Nyhed - 05.03.2021

  INDUSTRIENS FOND, GRØNLANDS ERHVERV OG CSR GREENLAND LANCERER I DAG ET NYT PROJEKT UNDER OVERSKRIFTEN ”IPUK – MED KURS MOD BÆREDYGTIG FORRETNING”.

 • 250 computere på vej til udsatte børn og unge

  Nyhed - 05.03.2021

  Egmont Fonden har bevilget 1,08 mio. kr. til Foreningen for Støtte til Mødre og Børn. Det betyder, at 250 børn og unge fra økonomisk sårbare familier får mulighed for at købe en computer til skolebrug.

 • MIND – et nyt multifunktionelt museum med fokus på sindslidelser og mental trivsel

  Nyhed - 04.03.2021

  På årets første bestyrelsesmøde i februar 2021 har Augustinusfondens bestyrelse uddelt 30 mio. kr. Et af projekterne er MIND – et nyt multifunktionelt museum med fokus på sindslidelser og mental trivsel i Middelfart.

 • OPEN CALL: Bikubenfondens atelierprogram TO GO

  Ansøgningsfrist - 04.03.2021

  Bikubenfonden tilbyder i 2021 atelierprogram i en ny form. Her flytter programmet ud af fondens lokaler og ind i kunstnernes egne atelierer.

 • Pulje til indkøb af dansk samtidskunst til kunstmuseer

  Nyhed - 04.03.2021

  15. juni-Fonden gennemførte i 2020 en særlig indsats for billedkunstnere i lyset af COVID-19 pandemien, hvor Fonden oprettede en pulje til indkøb af dansk samtidskunst.

 • BYLIVSPULJE

  Tilskudsordning - 04.03.2021

  Ny pulje skal sikre fællesskab, aktivering af socialt udsatte, kunst, bevægelse og liv i gaderne i Sydhavnskvarteret, mens området udvikles.

 • 15 danske digitale ideer kan give bedre byer at leve i

  Nyhed - 04.03.2021

  De er nystartede, de er innovative og de har udtænkt digitale løsninger, som med den rette hjælp kan gøre vores byer bedre og mere bæredygtige leve i. Nu får de 15 danske startup-virksomheder et rygstød af Realdania og Industriens Fond.

 • Stort boost til Landdistriktspuljen i 2021

  Nyhed - 03.03.2021

  I 2021 er der ekstra mange midler i Landdistriktspuljen. I alt er der 62 mio. kroner til udviklingsaktiviteter i landdistrikterne, hvilket er 38 mio. kroner mere end i 2020.